Genel

Denizbank duyurdu: İzmir ilinde yatırım yapmak isteyenler için 7514 metrekarelik tarla 135 bin TL’ye düştü!

Geride bıraktığımız yılın eylül ayından aralık ayına kadar hızla yükselen bir grafiğe sahip olan dolar kuru, aralık ayının ikinci haftasında 18 TL’lik rekor seviyeye yükselerek ekonomi piyasalarının bir anda karışmasına sebep oldu. Rekor seviyesi sonrasında euro kurunun 20 TL’ye, sterlin kurunun 23 TL’ye ve gram altının bin 82 TL’ye yükselmesine yol açan dolar kuru, bu atılımı ile gündelik hayatın da giderek pahalılaşmasına neden oldu.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak gündelik hayatın her alanına yüksek oranlarda zam gelirken, yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri de emlak sektörü oldu. Artan hammadde fiyatları ve diğer faktörler, taşınmaz fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasına neden oldu.

Geride bıraktığımız yıldan bu yana hızla yükselmeye devam eden gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde yatırım yapmak veya kendisine ait bir taşınmaza sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların hayal kırıklığı yaşamalarına sebep oldu. Bu durum karşısında uygun faizli konut kredileri ile devreye giren devlet kurumlarından sonra bu kez de özel bankalardan birisi olan Denizbank’tan müdahale geldi.

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, artan gayrimenkul fiyatları dolayısı ile İzmir il sınırları içerisinde uygun fiyatlı tarla bulamayan tüketiciler ve yatırımcılar için 3 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA 7523 METREKARELİK TARLA İLANI!

Denizbank, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 7523 metrekarelik tarlayı Intengo üzerinden satışa sundu. Banka ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 175 bin TL, ihale katılım bedelini ise 7 bin TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA 7514 METREKARELİK TARLA İLANI!

Denizbank, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 7514 metrekarelik tarlayı Intengo üzerinden satışa sundu. Banka ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 135 bin TL, ihale katılım bedelini ise 5 bin 400 TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN İZMİR MENEMEN’DE 15499 METREKARELİK TARLA İLANI!

Denizbank, İzmir ilinin Menemen ilçesinde bulunan 15499 metrekarelik tarlayı Intengo üzerinden satışa sundu. Banka ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 750 bin TL, ihale katılım bedelini ise 30 bin TL olarak belirledi.