Ekonomi

DenizBank ‘DenizKartım’ uygulaması ile yeni kredi kartlarını hizmete sundu

DenizBank müşterisi olan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Özel banka fiziksel kart ihtiyacını ortadan kaldıran ve saniyede kullanılabilen yeni kredi kartlarını hizmete sunduğunu duyurdu. Yeni uygulama hakkında DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran açıklamalarda bulundu.

Gelişen teknolojiler bankacılık işlemlerine de yansıdı. Denizbank fiziksel olarak kart ihtiyacı ortadan kaldırıldığını duyurdu. Yeni kart uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan Hıçkıran “Salgın koşullarıyla birlikte alışverişin sanal ortama taşındığı dönemde, ödeme deneyimini daha esnek, zaman ve mekandan bağımsız şekilde erişilebilir ve sorunsuz hale getirmek bizim için önem arz eden bir konuydu.” İfadelerini kullandı.

Pek çok sektörde indirim imkanı sağlanıyor

Mobil uygulamalar üzerinden kullanım imkanı sağladıklarını bildiren Hıçkıran, “fiziksel kart tarafında kullanıcılar numarası arkada bulunan, kartvizit sadeliğinde tasarımlara sahip olmanın ayrıcalığını yaşıyor; dijital kart tarafında ise tüm kontrolün kendilerinde olduğu, bilgilerini diledikleri gibi güvenle güncelleyebilecekleri, DenizKartım veya MobilDeniz uygulamaları üzerinden kart bilgilerine ulaşarak vakit kaybetmeden alışveriş yapabilecekleri fırsata sahip oluyorlar. Ayrıca ürün ailemize yeni eklenen Black kart ile pek çok sektörde indirim imkanı ve birikimi Bankamızda olan müşterilerimize özel ayrıcalıklar sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimiz için çalışmayı, yaşantılarını kolaylaştıracak yenilikçi hizmetlerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Denizbank yeni dikey kredi kartlarının dijital versiyonlarında, Ödemeni Yönet özelliği ile bütçelerini etkili şekilde yönetebiliyor. Ayrıca tüketiciler sanal kartlarındaki güvenlik kodunu (CVV) istedikleri zaman güvenli alışveriş yapabiliyor.