Genel

Denizbank, Burgan Bank ve Anadolubank, İzmir’de uygun fiyatlı gayrimenkul ilanları yayınladı! Bu fiyatlara artık tek oda bile satın alınamıyor!

Aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, Merkez Bankası müdahaleleri ve geliştirilen yeni ekonomik model kapsamında kısa süreliğine gerilemiş olsa da yeni döneme girilmesi ile birlikte seviyeler tekrar yükselmeye başladı. Ekonomi piyasalarında gözlenen bu olumsuz gelişmeden sonra birçok hizmet başlığında yüksek oranlı zamlar gözlendi.

Gıdadan otomotive hemen hemen her sektörde fahiş fiyatlarında ortaya çıkmasına sebep olan ekonomi piyasaları, emlak sektörünü de direkt olarak etkiledi. Kısa süre içerisinde iki hatta üç katına çıkan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde mevcut birikimi ile yatırım yapmak isteyen tüketicilerin ellerini kollarını bağladı.

Bölgeden bölgeye değişmek ile birlikte ülkenin dört bir yanında rekor seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları, bankaları harekete geçirdi. Bu kapsamda İzmir’de uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketicilere seslenen Anadolubank, Burgan Bank ve Denizbank, bölgede bulunan bazı gayrimenkullere yönelik ihaleler başlattı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Denizbank, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile İzmir’in Kiraz ilçesinde bulunan bir tarlar için ihale başlattığını duyurdu. İhaleye konu olan tarlanın 7514 metrekare büyüklüğünde olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 135 bin TL, ihale katılım bedelini ise 6 bin 372 TL olarak belirledi.

BURGAN BANK’TAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Son dönemlerde bankacılık sektöründe sıklık ile adından söz edilmesini sağlayan Burgan Bank, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan 52 metrekarelik dükkan için Intengo aracılığı ile bir ihale başlattı. Banka, Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan dükkan için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 320 bin TL, ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak belirledi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Anadolubank da İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarla için Bankadan platformu aracılığı ile yeni bir ihale başlattı. 6 bin 316 metrekarelik tarla için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 290 bin TL, hizmet bedeli 10 bin 266 TL olarak belirlendi.