Magazin

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğün tarihi belli oldu! Ünlü çiftin düğün masrafları yok artık dedirtti!

2021 yılının başında ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz senenin aralık ayında birlikte Fransa’nın başkenti Paris’te tatil yaptılar. Instagram hesaplarından tatilde beraber çekildikleri fotoğrafları paylaşan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, mutlulukları ile adeta düşman çatlatırlarken, ünlü çiftten tatil dönüşü ayrılık açıklaması geldi. Yaptıkları açıklamalar ile hayranlarını oldukça şaşırtan ünlü çift, o dönem magazin basınını da sık sık meşgul etti.

Ayrılık döneminde O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda oturan şarkıcı Oğuzhan Koç, dalgın ve mutsuz halleri ile dikkat çekmişti. Demet Özdemir ise ayrılık sonrası konuşmamayı tercih etmişti.

Ayrılıkları kısa süren ünlü çift 2022 yılının şubat ayında barışma kararı aldı. Ayrılık acısı çektiği bilinen Oğuzhan Koç, barışma sonrası bu şansı değerlendirerek sevgilisi Demet Özdemir’e muhteşem bir organizasyon eşliğinde evlilik teklifi etti.

Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ünlü çift, iş yoğunluğundan ötürü ne zaman evleneceklerini bilemediklerini ve hazırlıklara tam olarak yetişemediklerini belirtmişlerdi. Sonunda beklenen haber geldi ve ünlü çift düğün tarihlerini kamuoyu ile paylaştı. Çiftin düğünlerine dair detaylar belli olurken, düğün masrafları herkesi şaşırttı.

İstanbul’da Evleniyorlar!

Son zamanlarda ünlülerin yurtdışında evlenmesi oldukça popüler oldu. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden de böyle bir haber gelmesi beklenirken ikili herkesi şaşırttı. Çift, düğünlerinin İstanbul’da olacağını açıkladı. Gelen bilgilere göre ünlü çift İstanbul Sarıyer’de bulunan ünlü bir otelde düğün organizasyonu düzenleyecek.

Düğün Tarihleri Belli Oldu!

Düğün tarihleri oldukça merak edilen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Ünlü çift, 28 Ağustos’ta dünya evine girecek.

4 Milyon TL’lik Masraf!

Düğün törenleri için 4 milyon TL harcayacakları ileri sürülen ünlü çift, bu uçuk rakam ile dudakları uçuklattı.