Gündem

Demet Akbağ Ekranlara Yeni Komedi Programı ile Dönüyor! Gülenler Elenecek!

Bir Bloom Medya yapımı olarak Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Güldürme Beni, şimdiden en çok beklenen yapımlardan biri oldu. Yayınlanan tanıtım filmi ile sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri olan Güldürme Beni, yeni afişini yayınladı.

Yılların tecrübeli oyuncusu Demet Akbağ’ın yer alacağı Güldürme Beni’de ünlü yarışmacılar ve konular olacak. Daha önceki komedi programlarından daha farklı bir formatta olacak olan Güldürme Beni, yarışmacılar gülmeme çalışacak, onlar gülmedikçe seyirciler gülmekten çatlayacak.

Demet Akbağ İzleyicileri Kahkaha Komasına Sokacak!

Komedi Dairesi Başkanı unvanı ile tanınan Demet Akbağ, yeni programı ile izleyici karşısına çıkacak. Eğlenceli bir içeriğe sahip olan Güldürme Beni’de sunuculuğu ise ünlü komedyen Şahin Irmak üstlenecek. Yarışmacılar ve konulara birbirinden farklı rolleri Demet Akbağ verecek.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan bu programda, yarışmacıların amacı birbirlerini güldürmek olacak ve kendilerinin asla gülmemesi gerekecek. En çok gülen yarışmacı, yarışmaya veda edecek.

Güldürme Beni’de tüm yarışmacılar gizli kameralar ile donatılmış bir evde olacaklar ve her saniye kayıt altında olacaklar. Böylece en ufak bir tebessüm bile kimsenin gözünden kaçmayacak.

Birbirinden Ünlü İsimler Yer Alacak

Demet Akbağ ise tüm yarışmacıların kameralar ile izlendiği kontrol odasında olacak ve evin her köşesini monitörlerden takip edecek. Demet Akbağ yalnızca monitörlerden izlemek ile kalmayacak, ünlü konuklarını kritik roller ile bu eve gönderecek. Ünlü isimlerle yapılan iş birliği hem izleyenleri hem de yarışmacıları gülmekten kırıp geçirecek.

Güldürme Beni isimli komedi programının oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alacak. Birbirinden yetenekli isimler doğaçlama yapacak ve tüm hünerlerini gözler önüne serecekler. Her hafta en çok gülen isim yarışmadan ayrılacak iken, yeni bir ünlü isim dahil olacak.