Magazin

Demet Akalın’ı dinlemeye giden Alişan’a hesap şoku!

Ünlü şarkıcı Alişan eşi ve aile dostları ile beraber arkadaşı olan Demet Akalın’ın sahnesini izlemeye gitti. Akalın’ın ilk şarkısını okuması ile beraber masaya hesap geldiğini açıklayan Alişan şaşkınlığını anlattı.

Şu sıralar Muğla Bodrum’da tatil yapan ünlü şarkıcı Alişan eşi ve aile dostları ile beraber arkadaşı olan Demet Akalın’ın sahnesini izlemeye gitti. Ön masalarda arkadaşının sahnesini izlemek için bekleyen Alişan, Akalın’ın ilk şarkısında gelen hesapla beraber şok yaşadı.

Hesabı hemen almamız gerekiyor

O anları UçanKuş TV’de yayınlanan Pazar Magazin programında anlayan Alişan 4 binlik hesabın hemen gelmesine ilişkin olarak, “Ben de ‘Hayırdır ne hesabı’ dedim ve garson tarafından ‘Hesabı hemen almamız gerekiyor, biz öyle yapıyoruz’ dedi. Ben de ‘Tamam o zaman mekan sahibiyle görüşeceğim’ dedim. İşin tuhafı sadece bizim masadan hesap alındı, diğer masalardan o sırada hesap falan alınmadı. ‘Daha konser başlayalı 50 saniye olmuş hesap ne demektir’ dedim ve garsonu çağırdım” açıklamasını yaptı.

Demet ile konuştum

Hesabı ödedikten sonra masadan kalktığını açıklayan Alişan, “Kredi kartımdan 4 bin TL çektiler. Hesap krizi diye bir şey yok sadece saygısızlık var. Söylendiği gibi ödediğim para da hesabıma iade edilmedi, öyle bir şeyi de zaten kabul etmem. Demet’le konuştum o da çok şaşırdı” ifadelerini kullandı.