Magazin

Demet Akalın yine bildiğiniz gibi! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün için öyle bir şey dedi ki duyanlar şaştı kaldı! Tuba bile…

Kariyer hayatına manken olarak başlayan ve fiziğinin güzelliği ile podyumları kasıp kavuran Demet Akalın, bir süre sonra şarkıcılığa adım atmaya karar vererek podyumlardan uzaklaştı. İlk albümü ile büyük ses getirmeyi başaran Akalın, o yıllar içerisinde fazlaca dinlenmeye başladı ve özellikle yaz aylarında çıkardığı şarkılar ile müzik listelerinin bir numaralarına yerleşmeyi başardı.

Sesinin güzel olup olmadığı, canlı olarak şarkı söyleyip söyleyemeyeceği çok tartışılan Akalın, tüm eleştirilere kendi tarzında cevap vererek zirveye doğru giden yolu adım adım yürüdü ve sonuç olarak 2022 yılında dahi vatandaşlar tarafından en çok dinlenen ve en çok takip edilen isimlerden birisi olmayı başardı.

Kariyer hayatında edindiği başarılar bir kenara sivri dili ile de oldukça popüler olan ve ünlü, ünsüz fark etmeden herkese karşı dilediğince konuşma özgürlüğünü kendisinde gören ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile çok konuşulmaya devam ediliyor. Son olarak takipçisi olduğu Survivor yarışmasını kendi desteklediği isimlerden birisinin değil de Nisa Bölükbaşı’nın kazanmasını içine sindiremeyen ve bu yüzden de Acun Medya’ya sürekli göndermelerde bulunan Demet Akalın, bu kez de alanı olmayan konulardan birisi olan oyunculuk konusuna dil uzattı. Akalın’ın hedefinde bu kez ünlü oyuncu Tuba Büyüstün yer aldı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN OYUNCULUĞUNA LAF ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde Netflix isimli platformda yayınlanan yeni dizisi ile kendisinden söz ettiren Tuba Büyükstün, Demet Akalın’ın radarına girmekten kurtulamadı. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diziyi överken, Tuba Büyüküstün’ün oyunculuk kariyerine göndermede bulundu.

“TUBA BİLE…”

Akalın, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Hoppala! Uykusuz baya iyi sardın Zeytin Ağacı! Tuba bile iyi oynuyor o kadar güzel düşünün dur bakalım.”

CEVAP GELMEDİ!

Akalın’ın paylaşımı Tuba Büyüküstün hayranları tarafından sert eleştirilirken, göndermenin asıl muhatabı Tuba Büyüküstün’den henüz yanıt gelmedi.