Genel

Demet Akalın ile Fatih Ürek birbirine girdi!

Eski dostlar Demet Akalın ile Fatih Ürek birbirine girdi. Fatih Ürek ve Demet Akalın’ın kavgası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ürek, kendisine küsen eski dostu Akalın için ‘dedikoducu’ deyince kavga ateşlendi. Akalın, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Eski dostlar Demet Akalın ile Fatih Ürek adeta düşman oldu. Şarkıcı Fatih Ürek, ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği yakın arkadaşı Demet Akalın’a küstü. Ürek, “Onun kötü gününde yanındaydım. Ama o benim ablamın cenazesinde bile aramadı. Duyuyorum ben, sürekli dedikodu yapıyor. Milleti gömdüğünü de duyuyorum masalarda.” dedi.

DEMET AKALIN’DAN CEVAP 

Bu sözler üzerine Demet Akalın’dan da bir açıklama geldi. Akalın, “Tilki? O senin işindir! Siz ne dost ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan evladıma beddua eden sizsiniz! Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi geliyorum diye! Anla diye cenazeye bile gelmedim kim sana böyle bir söz verdi görüşmüyorum 3 aydır kafam rahat!!!” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın