Gündem

Dehşet anlar! Hortuma kapılan otomobil havaya uçtu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir fabrikanın önünde oluşan hortuma kapılan otomobil havaya uçtu. Yaşanan olayda otomobilin içinde bulunan fabrikanın genel müdürü Selma Yılmaz'ın beli kırıldı. Beli kırılan Yılmaz, hastanede tedavi altına alındı. 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir fabrikanın önünde oluşan hortuma kapılan otomobil havaya uçtu ardından yere çakıldı. Yaşanan olayda otomobilin içinde bulunan fabrikanın genel müdürü Selma Yılmaz’ın beli kırıldı. Beli kırılan Yılmaz, hastanede tedavi altına alındı.

İskenderun’da dün saat 14.00 sıralarında çıkan yangında alevlerin yaklaştığı Sarıseki Mahallesi yakınlarındaki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir filtre fabrikası, tedbir amacıyla tahliye edildi. Bu sırada fabrikanın önünde hortum oluştu.

OTOMOBİL YERE ÇAKILDI

Firmanın genel müdürü Selma Yılmaz’ın içinde bulunduğu otomobil, hortuma kapıldı. Hortumun havaya kaldırdığı otomobil, bir süre sonra yere çakıldı.

Yaralanan Yılmaz, çağrılan ambulansla Adana’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Beli kırıldığı belirlenen Yılmaz, tedaviye alındı.