Magazin

Defne Samyeli’nin eski hali görenleri şaşkına çevirdi! ‘Hiç estetiğim yok’ dedi ama…

Ünlü sunucu Defne Samyeli’nin eski hali görenleri şaşkına çevirdi. ‘Hiç estetiğim yok’ diyen 47 yaşındaki Samyeli’nin yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafları herkesi şaşırttı. Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, konuk olduğu bir radyo programında hakkında çıkan estetik iddialarına “Estetiğim yok” diyerek yalanlamıştı. Ancak gençlik fotoğraflarında şu anki görüntüsünden daha farklı olduğu görülüyor.

Estetik soruları üzerine açıklama yapan 47 yaşındaki Defne Samyeli, “Bende estetik yok vallahi. Hepsi küçük dokunuş… İsteyen inansın, isteyen inanmasın… Olsa söylerdim. Çünkü biri yaptıracaksa, o kişi benim” diyerek estetik yaptırmadığını açıklamıştı.

28 YIL ÖNCEKİ HALİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü sunucu-şarkıcı Defne Samyeli’nin tam 28 yıl öncesine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Güzel ismin gençlik fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

ELMACIK KEMİKLERİ VE BURNUNDAKİ DEĞİŞİKLİK DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyada ortaya çıkan Defne Samyeli’nin 1993 yılında üniversiteye giderken çekilen fotoğrafı görenleri şaşkına çevirdi. Güzel ismin elmacık kemiklerinde ve burnundaki değişiklik gözlerden kaçmıyor.

Defne Samyeli “Güzellik takıntım yok. Cildimi korumaya çalışıyorum. Rutin şeyleri uyguluyorum. Bana göre ekstra bir şey yapmıyorum ama insanlara göre çok şey yapıyorum. Bazı şeyler alışkanlık oldu…” diyerek güzellik sırrını açıklamıştı.

Samyeli “Ben 48 yaşımdayım 20 yaşımdan beri ne aktivitemde değişiklik var ne de başka bir şey yapıp da ‘yoruldum’ diyemiyorum. 60 -70 -80 yaşım için hayallerim var. Gazeteler yazmasa ben yaşımın farkında değilim.” sözleriyle kendini genç hissettiğine vurgu yapmıştı.