Magazin

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz tatile gitti! Silikonları gündem oldu…

Ünlü sunucu ve oyuncu Defe Samyeli, komedyen sevgilis Cem Yılmaz ile Bodrum’da tatil yapıyor.

DEFNE SAMYELİ VE CEM YILMAZ TATİLDE…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bayram tatili için Bodrum’a gitti. Ünlü komedyen tatil için yanından ayırmadığı sevgilisi Defne Samyeli’yi de yanına aldı. Oğlu Kemal ile çok iyi anlaşan Defne Samyeli’nin kızlarını yanına almaması kafaları karıştırdı.

BODRUM’DA AŞK TAZELEDİLER 

Çift biraz dolaştıktan sonra Bodrum’da Yalıkavak açıklarında yatlarını demirlediler. Denizin tadını Kemal ve Defne Samyeli çıkarırken Cem Yımaz güneşlenmeyi tercih etti. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Defne Samyeli silikonlu göğüsleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

DEFNE SAMYELİ CEM YILMAZ’I YAĞLAMALARA DOYMADI!

Denizden vakit buldukça güneşlenen sevgilisini korumak amacıyla yağlayan Defne Samyeli ve Cem yılmaz çok mutlu görünüyordu.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya’lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul’da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu’nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi.

Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Bir gün canlı yayın konuğu olan Melih Kibar ile hayallerinden biri daha gerçek olur. Defne Samyeli’nin 4 Temmuz 1994 tarihli Melih Kibar şarkılarından oluşan “Tek Başına” isimli bir albümü vardır.

1994 yılında Show Tv’de “Show’da Show” adlı bir eğlence programı yaptı. Show TV’den Kanal D’ye transfer oldu. Bir süre “Şakalamaca” adlı programı sunduktan sonra “Gecenin İçinden” adlı haber programını sunmaya başladı. Editörlüğü de üstlenen Defne Samyeli, 1999 Ekiminde Kanal D’nin “anchorwoman”ı olarak karşımıza çıktı.

2000 yılında rahim kanserine yakalandı. Tedavi görüp iyileşti. Temmuz 2000 ayında Amerika’ya giderek New york’da Ameliyat oldu. Amerika dönüşü 11 Eylül 2000’de Kanal D ekranında görevinin başına döndü. 15 Temmuz 2002’de ise Show TV’ye transfer oldu. 2008 yılında Ali Kırca ekibiyle beraber Show TV’ye geldi.

Defne Samyeli, 16 Ağustos 2015 tarihinde “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin 9. sezon kadrosuna ‘Ajan Zeynep’ olarak katıldı. Güzel oyuncu, ekranlarda son olarak STAR TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde yer almıştı.

Bir yanıt yazın