Muğla Haberleri

Datça’da inanılmaz kaza! Masada otururken öldü!

Muğla'nın Datça ilçesinde ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, kullandığı arabayla bir kafenin önünde masada oturmakta olan insanlara çarptı.

Hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu öğrenilen trafik magandasının kendilerine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

17 Yaşındaki A.B’nin yönetimindeki 46 ABH 335 plakalı araç, İskele Mahallesi Atatürk Caddesi’nden geçtiği sırada, yol kenarındaki bariyerleri aşarak meydanda bulunan bir kafenin önünde oturan 5 kişiye çarptı.

Yaşanan kazada, Selin Çakır (27), kocası Mehmet Çakır (35), çocukları Sare Çakır (3) ve Liya Çakır (1) ile ailenin yakını Enes Balı (25) yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Datça Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne Selin Çakır’ın otomobilin altında sürüklenmesi sebebiyle durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.  Durumu ağır olan 27 yaşındaki Selin Çakır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çakır ailesinin Almanya’dan memleketleri Kütahya’ya gelen gurbetçi bir aile olduğu, Marmaris’in Datça ilçesine ise gezmeye geldikleri öğrenildi.

Kazanın gerçekleşmesinin ardından olay yerinden kaçan trafik magandası A.B. ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücünün ehliyetsiz ve 112 promil alkollü olduğu tespit edildi. 17 Yaşındaki A.B. polis tarafından gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemeler sonucu A.B.’nin bir eğlence merkezinden dönerken, arkadaşlarından birine ait olan aracı izinsiz aldığı ortaya çıktı.