GündemMagazin

Danilo Zanna MasterChef’in eski yarışmacısı ile aşk mı yaşıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin eski yarışmacısı Pelin Zaman ile Danilo Zanna’nın aşk yaşadığı öne sürüldü. Zaman ise bir takipçisinin “Danilo Şef ile aşk yaşıyor musun? sorusuna “Aşk yaşıyorum ama Gökhan Akar ile” cevabını verdi.

Dün 9 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Danilo Zanna’nın MasterChef yarışmasından elenen Pelin Zaman ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Zaman ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aşk iddiasını yalanladı

Sosyal medya hesabından zaman zaman şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar ile paylaşımlar yapan Pelin Zaman, hakkında çıkan yasak aşk haberlerine sessiz kalamadı. Bir takipçisinin “Danilo Şef ile aşk yaşadığınız doğru mu?” yorumuna “Aşk yaşıyorum evet ama Gökhan Akar ile” yanıtını verdi.

9 yıllık evlilik bitti

İtalyan şef Danilo Zanna ile 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’in boşanma davası karara bağlandı. İstanbul 12. Aile Mahkemesindeki duruşmada Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.