Magazin

Danilo şef ile eşi boşanıyor!

MasterChef’in ünlü jüri üyesi Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek çiftinden kötü haber geldi. Çiftin boşanacağı iddia edildi. 9 yıllık evliliğin biteceği konuşuluyor. Çiftten ortaya çıkan iddiaların ardından henüz bir açıklama gelmedi.

Yıllar önce Türkiye’ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti. İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili, 2012 yılında nikah masasına oturdu. Ancak 9 yıldır evli ola çiftten kötü haber geldi.

EVLERİ AYIRDILAR

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, 2013 yılında çocukları Tibet’i kucağına alan çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. İkili, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı. Birlikte yaşadıkları Etiler’deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler’de ayrı bir eve taşındı.

HENÜZ BOŞANMA DAVASI AÇILMADI

Son olarak temmuz ayında tatile çıkarak sosyal medya hesaplarından mutluluk karelerini paylaşan çift, henüz boşanma davası açmadı. İkili, son tatillerinin ardından sosyal medya hesaplarından birlikte hiç fotoğraf paylaşmadı.

MasterChef’in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor Boşanma iddiasının ardından taraflardan da henüz bir açıklama gelmedi.