Magazin

Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser'in o paylaşımı sosyal medyada olay yarattı!

Damla Ersubaşı ile eşi Mustafa Can Keser geçtiğimiz ay 2. çocuklarını kucağına aldı. İhanet iddialarıyla magazin gündemine düşen ve ilişkilerine tekrar şans veren ikili sosyal medyada mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Mustafa Can Keser’in paylaşımı, sosyal medyanın diline düştü.

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, 2016’da dünyaevine girdiler. Çift, bundan 3 yıl önce kızları Zehra’yı kucaklarına alma mutluluğu yaşadı.

Geçtiğimiz ay ikinci kızına doğum yapan Ersubaşı, ihanete uğradığı iddiaları ile uzun bir süre konuşulmuştu. Ancak boşanması beklenen çift, ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

Sosyal medya hesaplarından mutluluk pozları vermeye devam eden ikiliden Mustafa Can Keser’in daha önce yaptığı bir paylaşım sosyal medyanın diline düştü.

ANNESİYLE KIYASLAYINCA SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Not aslında Ceyhun Yılmaz’a ait “Sevdiğim İkinci Kadınsın Sen” şiiriydi. Keser, bu paylaşımda eşine olan sevgisini anlatmaya çalışırken, annesiyle kıyaslamasına yorum yağdı.

Keser’in takipçileri gönderiye; “Madem anneni bu kadar seviyorsun, annenle çekildiğin bir fotoğrafı paylaşsaydın” şeklinde yorum yaptı.

Bir yanıt yazın