Genel

“Dalga mı geçiyorlar?” diye düşünmeyin ve gördüklerinize inanın! 2013 model Volkswagen Scirocco 8 bin TL ödeyecek olan alıcısını arıyor!

Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak icralık araçları uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İCRALIK ARAÇ SATIŞI!

Son dönemlerde düzenlediği kampanyaları arka arkaya duyuran özel bankalardan birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, artan araç fiyatları için de vatandaşın cebini rahatlatacak yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Banka, elinde bulunan icralık araçları Tebcetelem isimli yasal platform aracılığı ile ihale yolu ile satışa çıkardığını açıkladı.

İhale yolu ile icralık araç satışı yapacağını bildiren Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ŞAKA GİBİ SATILIK ARAÇ İLANI!

İcralık araç satışına başladığını duyuran Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem isimli platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı. Banka, hala fiyat teklifine açık olan araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu aracın, 2013 model Volkswagen Scirocco olduğu öğrenildi. Şu an Eskişehir’de bulunan araç için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 8 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 2 bin TL olarak belirlendi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ARAÇ SAHİBİ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yönetimi kendi elinde bulunan yasal ihale platformu Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu icralık araçlar için ihalelere katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilgili araçlar için belirlenmiş olan teminat bedellerini yatırmaları gerekmektedir. Banka, teminat bedellerini eksiksiz bir şekilde, kuralına uygun olarak yatıran tüm katılımcılara fiyat teklifi verme imkanı sunacaktır.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu 2013 model Volkswagen Scirocco araç için ihaleye katılmak ve satış süreci için daha geniş bilgiye sahip olmak isteyen kişilerin, 0212 912 26 80 numaralı hattı çevirmeleri yeterlidir.