Magazin

Czn Burak kimdir? Czn Burak ne iş yapıyor? İşte tüm soruların cevapları

Sosyal medyada "Czn Burak" adıyla tanınan ve güler yüzlü yemek videoları sayesinde fenomen olan Burak Özdemir kimdir? İşte detaylar...

CZN Burak’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı yemek videoları ve videodaki sunuş teknikleri onu sosyal medyada kısa zaman içinde ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı.

CZN BURAK KİMDİR?

Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası’nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı.

CZN NE DEMEK?

Burak Özdemir’in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak’ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro’nun kısaltması olan CZN’yi kullanmayı tercih etti. O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.

TWITTER HESABINDAN AÇIKLADI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri Çapa Tıp Fakültesi’nde bazı doktorların rüşvet talep ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattığı ve aralarında bir profesör ve CZN Burak’ın annesinin de olduğu öne sürülen bazı kişilerin gözaltına alındığı iddia edildi Czn Burak çok geçmeden bu iddiaları resmi Twitter hesabı üzerinden yalanladı ve gerçek dışı haber yapan basın organlarına karşı tüm yasal haklarını kullanacağını duyurdu.

“BEN NE AMAÇLA YAPILDIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Czn Burak açıklamasına şöyle devam etti;
“Hayatım boyunca hiç kimsenin hakkını yemedim.Kendimi bildim bileli sadece okudum çalıştım kimseye bir yanlışım olmadı. Ancak annem üzerinden bile karalama yapmaya çalışan insanların ben ne amaçla yaptığını çok iyi biliyorum. Bütün sevenlerimizin destekleri için çok teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın