Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriKamu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de! İzmir’de bir ilk!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 26 Kasım Cuma günü İzmir’e yapacağı ziyarete ilişkin detaylar büyük oranla netleşti.Bakanlar Kurulu’nda  bulunan çok sayıda bakan ile birlikte çıkarma yapacak olan Erdoğan,ilk olarak sabah saatlerinde il danışma kurulu toplantısına katılacak.Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki danışma kurulunda partilerle buluşacak.

Erdoğan aynı gün İzmir futbolunun tarihi mabedi Alsancak Stadı’nın açılışını da gerçekleştirecek.Recep Tayyip Erdoğan ayrıca AK Parti’nin İl Danışma Kurulu’na ve gençlik kolları tarafından düzenlenen programa katılarak önemli mesajlar vereceğini bildirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kiraz ve Menemen’e de gitmesi bekleniyor.

Program belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir programında değişiklik yapıldı.Geçtiğimiz Mart ayında İzmir’e gelen Erdoğan,aradan geçen 8 ayın ardından 26 Kasım Cuma günü İzmir’e geliyor.İzmir’de yoğun bir program hazırlandığı öğrenildi.

İzmir’de Bir İlk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ,İzmir’de bir ilke imza atarak geniş katılımla engelliler buluşması yapacağını dile getirdi.

Cuma Namazı Kılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havayolu ile İzmir’e gelerek öncelikle Gaziemir’de Cuma namazı kılarak programına başlayacak

Deprem konutları teslim töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce katılması planlanan İl Danışma Kurulu toplantısı programının yoğunluğu sebebi ile iptal edildi.Erdoğan,Cuma namazının ardından Bayraklı’ya geçerek deprem konutlarının ilk teslim törenini gerçekleştirecek.Cumhurbaşkanı Erdoğan teslim töreninin ardından Menemen Belediyesi’ni ziyaret ederek,ilçede miting düzenleyecek.

Menemen ve Kiraz’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan teslim töreninin ardından Menemen Belediyesi’ni ziyaret ederek,ilçede miting düzenleyecek.Erdoğan programında herhangi bir aksilik olmaz ise Menemen’den Kiraz’a geçeceğini ifade etti.