Gündem

Cumhurbaşkanı'ndan "Her şey çok güzel olacak" diyen kadına cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu Belediyesinin geleneksel “Gönül Soframız” programına katılmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutundan Taksim Meydanı’na geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Erdoğan iftar vaktine bir saat kala etrafını saran vatandaşlarla sohbet ederken, hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle Cumhuriyet Anıtı önünden nostaljik tramvaya bindi. Bir süre tramvayda seyahat eden Erdoğan, vatandaşları selamladı.

“BAŞKANIM HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Bu sırada Erdoğan ile bir kadın arasında gerçekleşen diyalog sosyal medyada çok konuşuldu. Kadın Erdoğan’a “Başkanım her şey çok güzel olacak.” dedi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan kadına, “Daha güzel olacak. daha güzel.” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA YAYILMIŞTI

“Her şey çok güzel olacak”, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sloganı olarak sosyal medyada yayılmıştı. Bu slogan Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki seçim çalışmasında bir çocuk tarafından bulunmuştu. Seçim otobüsüne yanaşan çocuk “Ekrem abi, her şey çok güzel olaca” demiş, bunun üzerine İmamoğlu çocuğa, “Aynen.. Aferin sana delikanlı… Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak ‘Her şey çok güzel olacak’ diyor. Bu inanç yeter bize” demişti.

Bir yanıt yazın