Editörün SeçtikleriEkonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasına sunuluyor! SSK ve Bağ Kur emeklilerine seyyanen zam müjdesi

AK Parti’nin son seçimlerdeki başarısızlığı, parti içinde kulislerde konuşulan ve önemli bir etken olarak görülen emeklilerin durumu merak konusu oldu. Bu noktada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dikkatini çektiği belirtilerek Ekonomim Gazetesi’nden Besti Karalar’ın haberine göre, CHP lideri Özgür Özel’in de gündeme getirdiği konu, AK Parti’nin ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında ele alınacağı bildirildi.

MYK’DA GÜNDEME GELECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyareti sırasında gündeme gelen ekonomik sorunlar ve emekli zamları gibi konuları AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendireceği ifade edilerek Özel’in talepleri, AK Parti içinde harekete geçilmesi gereken konular arasında yer aldığı vurgulandı. Konu ile ilgili olarak Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıkan talepleri, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirileceği aktarılarak bu talepler arasında ekonomik sorunlar ve emekli zamları gibi önemli konular olduğu da paylaşıldı.

ÖZGÜR ÖZEL GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bu doğrultuda AK Parti kaynaklarına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gündeme getirdiği emekli maaşı zammı talebi üzerine AK Partinin harekete geçeceği bildirilerek emekli zamları da dahil olmak üzere ekonomik sorunlar, parti içinde ciddi bir şekilde ele alınacak konular arasında yer alacağı bildirildi.