GenelGündemPolitika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “tarihi açıklama”

İdlib'de şehit olan askerler hakkında "canlı yayında" açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyon hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan’ın konuşmasında İdlib’teki gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Herkes gözünü kapatsa sırtını dönse vicdanını dondursa da Türkiye bu duruma seyirci kalmayacaktır. Bize verilen sözler yerine getirilmediği gibi, anlaşmaya da uyulmadı. Atılması gereken adımlar neyse atacağız. Karada ve havada ne gerekiyorsa yapacağız.

REJİMİ HER YERDE VURACAĞIZ

Bugünden itibaren askerlerimize yönelecek olası bir saldırı olursa Soçi mutabakatı sınırları dışında da rejimi her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum.
Saldırı olursa rejim güçlerini her yerde vuracağız…

“FETÖ NE DEMİŞSE KILIÇDAROĞLU AYNISINI TEKRAR ETMİŞTİR”

CHP yöneticileri turpun büyüğü heybede diyerek gelişmelerden haber olduklarını beyan etmişlerdir. ‘Sanmayın bu devir böyle gidecek’ diyerek kamu görevlilerin tehdit eden Kılıçdaroğlu idi. Son zamanlarda meydanlara dolaşan bir Genelkurmay başkanına da sesleniyorum. Ne diyordu Kılıçdaroğlu… ‘Askerler he koşulda emre itaat eder’ diyerek darbecileri savunmaktan geri kalmamıştı.

FETÖ ne demişse Kılıçdaroğlu aynısını tekrar etmiştir. Biz ‘paralel devlet’ adıyla FETÖ’nün üzerine giderken Kılıçdaroğlu bu yapıyı devletin vicdanı diye tarif ediyordu. CHP ile FETÖ’nün iş birliği yaptığı bir başka olay ise Adana’da MİT TIR’larının durdurulmasıydı. CHP’nin yayın organı gibi çalışan Cumhuriyet gazetesi, savcı görevden alınınca hemen kendisiyle röportaj yapıp MİT suç işledi başlığı atıyordu. Genel yayın yönetmeni nerede şimdi Almanya’da. 5 yıla mahkum oldu. onunla birlikte çalışan nerede? CHP’de milletvekili. Kim siyasi ayak?

CHP’liler kapatılan Fetö gazetelerine giderek dayanışma gösterisi yaparak siyasi yapı ilan etmiş oldular. Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’dan sonra da FETÖ elebaşının kitaplarının toplatılmasına karşı çıkması bu tavrın gayet bilinçli olduğunu gösteriyor. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı her krizde CHP yönetimi ve FETÇ ortak tavır ve dil geliştirmiştir.

FETÖ’cü danışman ByLock’ta yazıştığı örgüt abilerine Kılıçdaroğlu’na istediklerini söyletebileceklerini yazıyor. Dünyada terör örgütüne destek için bunca yol yürüyen bir siyasetçinin aynı yapının bir ayağı olmadığına kimseyi inandıramazsınız. Netice itibarıyla bunların hayatı yalan. Madem bu işler soru sorarak oluyor. Öyleyse ben de burada birkaç soru sorayım; FETÖ’nün siyasi ayağı FETÖ’nün devirmeye çalışmaya siyasetçi midir yoksa yükseltmeye çalıştığı siyasetçi midir? FETÖ’nün siyasi ayağı FETÖ’nün darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir FETÖ’nün yol verdiği siyasetçi midir? FETÖ’nün siyasi ayağı bu yap tanımlanmadan önce görüntü veren midir devlet bu yapıyı terör örgütü olarak tanımladıktan sonra yanından ayrılmayan mıdır?

2020 PATARA YILI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2020 yılını PATARA yılı ilan ediyoruz.”

Ayrıntılar geliyor…

Bir yanıt yazın