Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Kadir Şeker” Açıklaması!

Konya'da şiddet gören kadını kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker ile ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İşte detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzere kameraların karşısına geçti. Erdoğan, gazetecilerin “Kadir Şeker” ile ilgili kendisine yönelttiği sorulara “Şimdi orada Kadir insani, vicdani bir durum sergiledi. Bundan sonraki süreç tamamen yargı ile ilgili bir süreç. Temenni ederiz ki adil bir karara varırlar” cevabını verdi.

kadir şeker

NE OLMUŞTU?

Tıp fakültesinde okumak için üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat Çarşamba akşamı tramvaydan inip evine giderken Özgür Duran’ın Ayşe D.’yi dövdüğünü gördü. Duran’a engel olmak istedi. Ancak çıkan arbedede Kadir’in cebinden çıkardığı bıçak Duran’ın kalbine saplandı.

Özgür Duran hayatını kaybederken Kadir Şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklandı. Şeker’in avukatı, tutukluluk kararına bir üst mahkeme olan 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği’ne dilekçe vererek itiraz etti. Avukat, Kadir Şeker’in tahliye edilmesini istedi.

Soruşturma kapsamında Kadir Şeker’in olayda kullandığı bıçak, 6136 Sayılı ‘Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’ kapsamında inceleme altına alınırken, Özgür Duran’ın otopsisinde bıçağın nasıl saplandığının belirlenmesi bekleniyor.

Bir hayat kurtarmak isterken katil oldu! haberimizi okumak için:https://www.egehaber.com/bir-hayat-kurtarmak-isterken-katil-oldu-314576/

Bir yanıt yazın