Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya açıklamasına Meral Akşener’den ses getiren yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, Youtube, Twitter ve Netflix gibi sosyal medyalar için açıklamada bulunarak, “Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz.” İfadelerini kullandı. Bunun üzerine İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in yorumu sosyal medyada ses getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni doğan bebeği hakkında yapılan çirkin bir yorum sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Youtube, Twitter ve Netflix gibi sosyal medyalar için “Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz.” dedi.

Tamamen kapatılmasını istiyoruz

Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, “Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? Yalanın, iftiranın, kişilik haklarına saldırının, itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz. İnternet mecralarını kullananlar, suç işleme konusunda layüsel değildir. ” ifadeleri kullanıldı.

Akşener’in o paylaşımı:

Bunun üzerine twitter üzerinde #SosyalMedyamaDokunma etiketi ile yorumda bulunan Meral Akşener sosyal medyada ses getirdi. İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener tarafından yapılan yorumda, “Dark’ın son sezonunu bitirmeden Netflix’i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan” ifadeleri kulllanıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyaya ilişkin açıklamalarının çarpıtıldığı ifade etti.