Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Flaş yeni tedbir açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgınına ilişkin konuşan Erdoğan "Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız." ifadelerini kullandı

Yeni koronavirüs yasakları mı geliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgınına ilişkin konuşan Erdoğan “Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız.” ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Bizim aşı ithali noktasında görüşmelerimiz var, Putin ile yaptığım görüşmeler var, Çin sağlık bakanı ile sağlık bakanımın yaptığı görüşmeler var, bu görüşmeler devam ediyor.

‘YENİ TEDBİRLER ALMAYA MECBURUZ’

Vatandaşlarımızın tutumu çok önemli ama bazı kurallara uyulmadığını görüyoruz. Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız. Aşıları gönüllüler üzerinde denemeye başladık ve sonuçlarını görmeyi hedefliyoruz.

Varlık Fonu’nun resmen başkanı benim, daha önce belirli periyotlarda aldığımız kararları bundan sonraki süreçte de devam ettiriyoruz, burada fevkalade bir durum yok.

Önümüzdeki en büyük proje Kanal İstanbul projesidir. Benim çılgın projemle ilgili adımlar atılıyor. Bizim yatırımlarımızda bir değişme yok. Projenin mimari ve teknik boyutları hazırdır. İhale boyutuna gelinmiştir. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul çok daha farklı bir güce ulaşacaktır.