Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birlik Vakfı Genel Merkezi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birlik Vakfı Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen  39. Geleneksel Birlik Vakfı İftarı’nda yaptığı konuşmaya, katılımcıların  Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek başladı.

Birlik Vakfı yönetimine ve tüm mensuplarına teşekkür eden Erdoğan,  Allah’ın kendilerine Birlik Vakfı gibi bir hayır çeşmesinin kurucularından olmayı  lütfettiğini, 1985’te Allah rızasını gözeterek toprağa diktikleri fidanın, aradan  geçen 34 yılda dalları ülkenin dört bir köşesine uzanan ulu bir çınara  dönüştüğünü söyledi.

Bugün Birlik Vakfı’nın ülkenin kültür hayatına yaptığı eşsiz  katkıların yanı sıra gençlere yönelik eğitim-öğretim faaliyetleriyle de ciddi bir  boşluğu doldurduğunu dile getiren Erdoğan, ayrıca vakfın bünyesinde farklı meslek  dalları için kurulan komisyonların kendi alanlarında birbirinden kıymetli  çalışmalara imza attığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bunların yanında vakfın son dönemde ülkede  milli iradeyi ve demokrasiyi hedef alan tüm saldırılar karşısında takdire şayan  bir duruş sergilediğini aktararak, milletin hak ve adalet mücadelesine destek  verenlere teşekkür etti.

Bir yanıt yazın