Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ailelere 1000 Lira Ödeme Hakkında Müjdeyi Duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen pandemi destek ödemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konu hakkında yaptığı açıklamalarında müjdeyi duyurarak 1000 TL 'lik nakdi yardımların şehit yakını ve gaziler için devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe ‘de şehit aileleri, gazi ve yakınları ile düzenlenen programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair yaptığı açıklamalarında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen pandemi sosyal destek ödemeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında 1000 liralık nakdi yardımın şehit yakını ve gaziler için devam edeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, bir kez daha aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize rabbimden sağlık ve afiyet diliyorum.” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Milletimiz 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında bağış ve kampanyalarla şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmıştır. Toplanan yardımların amacına uygun kullanılması için geçen sene Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’nı kurduk.”

CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ

Şehit yakını ve gazilere salgın döneminde yapılan 1000 liralık nakdi yardım ödemesinin , imkanlar el verdiğince devam edeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle devam etti:

“Salgın döneminde toplumun her kesimi gibi şehit yakını ve gazilerimizi de desteklemek amacıyla vakfımız kaynaklarıyla aylık 1000 TL nakdi destek uygulaması başlattık. Bu uygulamayı vakfın kaynakları elverdiği ölçüde devam ettirmeyi kararlaştırdık”

Pandemi sosyal destek ödemesi başvuruları için TIKLAYIN.