Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklayacak! Kurban Bayramında Sokağa Çıkma Yasağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15:00'da Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantıda Kurban Bayramında sokağa çıkma yasağı veya seyahat kısıtlamasının olup olmaması masaya yatırılacak.

Bugün saat 15:00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Kabine Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda “Kurban Bayramında sokağa çıkma ya da seyahat kısıtlaması olacak mı?” sorusuna yanıt verilmesi beklenmektedir. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarında vaka artışlarıyla ilgili tedbirler kapsamında il bazlı bazı kısıtlamaların gündeme gelebileceğini belirtmişti. Sağlık Bakanı Koca açıklamasında bu haftayı işaret ederek, değerlendirme yapılacağını da sözlerine eklemişti.

GÜNDEME GELMESİ BEKLENMEKTEDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15:00’da Kabine toplanacak. Kabine toplantısında bu konunun gündeme gelmesi beklenmektedir.

BAYRAM İÇİN TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLECEK

Bilim Kurulu üyelerinin tavsiyelerinin de ele alınacağı toplantıda, corona virüsü önlemleri ve alınacak yeni kararlar değerlendirilecek. Kabinenin yaklaşan Kurban Bayramı için de olası bazı önlemleri değerlendirilmesi bekleniyor.