Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Milli Dayanışma Kampanyası’nda toplanan tutar belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilköy Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'deki pandemi hastanelerinin 45 gün içerisinde bitirileceğini bildirirken 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' başlıklı Milli Dayanışma Kampanyası'nda 1 milyar 500 milyon lira toplandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konferans yöntemiyle toplanan Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamaları sırasında “Biz bize yeteriz Türkiye’m” sloganıyla Milli Dayanışma Kampanyası’nda toplanan tutarı duyurdu.

VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANTI
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı bugün 15:18’de Huber Köşk’ünde video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Koronavirüs tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdiği ifade edildi. Kritik toplantıda ayrıca terörle mücadele ve uluslararası gelişmeler de masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na destek çığ gibi büyüyor. Kampanya kapsamında şu ana dek 1 milyar 500 milyon lira toplandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye’de yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri tek tek hatırlatan Erdoğan, yaklaşık 1 hafta önce başlayan Milli Dayanışma Kampanyası’nda toplanan para miktarını açıkladı.Erdoğan, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ başlıklı Milli Dayanışma Kampanyası’nda şu ana kadar 1 milyar 500 milyon lira toplandığını açıkladı.

45 GÜN İÇİNDE BİTECEK
Yeşilköy Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de hastane yapıyoruz. 45 gün içerisinde buraları bitireceğiz. Buraları halkımıza sunacağız. Bizi yakından ilgilendirdiği için Avrupa ve ABD’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülkemiz bir tehditle karşılaştığında devlet ve millet ele ele vererek tüm imkanlarını seferber etmektedir, bugün de yaptığımız budur.