Kültür Sanat

Çukur dizisi 106. bölüm ilk sahnesi yayınlandı! İzlemek için tıklayınız

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Çukur’un 106. Bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Peki, Çukur’un yayınlanan sahnesinde neler oldu? Çukur ilk sahneyi izlemek için haberimizin altında yer alan linke tıklayabilirsiniz…

SHOW TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Çukur dizinin yeni bölüm araştırmaları şimdiden başladı. Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar. Dizinin yeni bölüm ön izlemesi resmi internet sayfası üzerinden yayınlandı.

Çukur 7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Çukur 106. Bölümden İlk Sahne yayında. Efsun’un Yamaç’ı uyarmak için geldiği sahnede Yamaç, abisinin öldüğünü söyleyerek herkesi şoke ediyor. Cengiz’e ve Çağatay’a açıkça tehdit mesajı göndererek “Yamaç Koçovalı geliyor de, saklansınlar!” diyen Yamaç’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

Çukur 105. Bölüm

Çukur 4. Sezon 13. Bölümünde (105. Bölüm); Cumali’yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Cengiz ve Ogeday’a büyük bir darbe indirmek üzereyken Yamaç’ın oyununa gelecek.Yamaç ve Cumali İdris’in ölümü üzerine ilk defa gerçek bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç, Cumali’nin Çağatay’a kaptırdığı tapuları öğrendiğinde harekete geçip sürpriz bir isimle iş birliği yapacak. Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir sürprizle karşılaşacak.

Çukur Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı ve Çağrı Atakan oynuyor.

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur’un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

ÇUKUR DİZİSİ 106. BÖLÜM ÖN İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ.