MagazinSpor

Cristiano Ronaldo’nun WhatsApp mesajları ortaya çıktı!

Futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğa başlayan eski golcü Antonio Cassano, Cristiano Ronaldo’nun kendisine WhatsApp’tan attığı mesajları açıkladı. Vieri’nin sosyal medya kanalına konuk olan Cassano, kendisinin Ronaldo’yu Messi’den daha küçük gördüğüyle ilgili yaptığı açıklamaya bir cevap yolladığını itiraf etti.

Cassano, Cristiano Ronaldo’nun, “Attığım goller ve kazandıklarımla daha fazla saygıyı hak ediyorum” mesajı attığını açıkladı.

“Rahat ol”

Cassano ise Ronaldo’ya, “800 gol atmışsın, ben ise 150 gol attım. Her şeye sahipsin. Sakin ol ve biraz rahatına bak. Bana yazmak yerine hiçbir şeyi umursamayan Messi gibi ol dedim” diye cevap verdiğini ifade etti

“Skandal o değil”

Eski futbolcu Cassano, Messi’nin Ballon d’Or’u almasına ‘skandal’ diyenleri de eleştirdi. Cassano, “Esas skandal Messi’nin ödül alması değil. Maldini’nin yerine Sammer ile Cannavaro’nun bu ödülü almasıdır” dedi.

Sosyal medya başına iş açıyor

37 yaşına girecek Ronaldo, futbolu kadar sosyal medyayı kullanım şekliyle de gündem oluyor. Ronaldo’nun son zamanlarda Messi hakkındaki mesajları ve yorumları, Arjantinli starla arasının bozulmasına neden olacak.