Magazin

Corona virüsü tedavisi gören İkbal Gürpınar’dan haber var!

Corona virüsü hastalığı yüzünden anne ve babasını kaybeden İkbal Gürpınar’dan güzel haber geldi. Gürpınar’ın yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar corona virüsü hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Annesi Neriman Dönmez ve babası Murtaza Dönmez’i corona virüsü nedeniyle kaybeden Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görüyordu. Gürpınar’ın yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

Durumu iyiye giden Gürpınar resmi sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı:

Size anlatacak o kadar çok şey birikti ki… Şükürler olsun Rabbime kitap okumaya başlayabildim bugün. Hayat ne kadar kıymetli…. Ve ne kadar da boş. Hasta yatağınızda ANNENİZ ölüyor, cenazesine bile katılamıyorsunuz. Nefes almak ne büyük bir nimet. 1 Bardak çay ve ve pilav… Sağımdan soluma dönebilmek… Konuşmak yasak hala, ciğerlerimi yormamak için. Yoğunbakımda o hummalı çalışmayı, o fedakârlığı gördüm ya… Ömrümün geri kalanını Doktor ve Hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim İnşaallah.

Yoğunbakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım, @drfahrettinkoca . Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah Devletimizi daim kılsın. Sizden ricam YOĞUNBAKIM HEMŞİRELERİNİN durumlarını düzeltmeniz. İnanın evladımız yapmaz onların bize fedakarlıklarını. Yanımdaki hasta sürekli kolunu oynattığı için kan -ter içinde yeni damar arayışları, altımızı tiksinmeden temizlemeleri… Hangi birini anlatayım? Taburcu olunca yayın yapar uzun uzun anlatırım inşaallah. LÜTFEN MECBUR OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYIN. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil. Sizi seviyorum. Canım oğlum @alpergurpinar1 size hep iletti gelişmeleri. Herşey için çok teşekkür ederim.

İkbal Gürpınar’ın oğlu annesinin durumunu şu ifadeler ile duyurmuştu:

“İkbal Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum”