GündemTeknoloji

Corona virüsü aşısı olana binlerce dolar hediye ediliyor: 21 Ekim’e kadar sürecek!

Corona virüsü aşılama çalışmaları çok sayıda ülkede devam ediyor. Vaka sayılarındaki artışın önüne geçmek için başlatılan aşı uygulamasına şirketler de destek veriyor. Son olarak Amazon’un aşı olan çalışanlarına 100 bin dolar nakit ve 40 bin dolarlık otomobil hediye ettiği öğrenildi. Şirket 21 Ekim’e kadar yaklaşık 2 milyon dolar değerinde toplam 18 ödül verilecek.

Amazon aşı olan çalışanlarına hediyeler dağıtıyor. Şirket sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile dört depo çalışanı ve bir Whole Foods çalışanına, Covid-19 aşısı olduklarını kanıtladıktan sonra 40 bin dolar değerinde otomobil verildiğini açıkladı.

Yeni işe alınanlara ikramiye ödemesi

Dev şirkette yapılan açıklamaya göre, 21 Ekim’e kadar corona virüsü aşısı olanlarına yaklaşık 2 milyon dolar değerinde toplam 18 ödül verilecek. Amazon ayrıca aşı kanıtı gösteren çalışanlara ve yeni işe alınanlara 100 dolara kadar ikramiye veriyor.

Amazon’un aşı yaptırmaya teşvik etmek için bir çekiliş başlattığı kampanya ile araba kazanma şansı, 12 bin dolarlık tatil paketiyle birlikte bir haftalık ücretli izin, 100 bin dolar ve 500 bin dolar değerinde nakit ödül fırsatı tanınıyor.