Ekonomi

Çok acil para ihtiyaçları için anında 5 bin lira veriliyor

Halkbank tarafından kredi mini kampanyası başlatıldı ve bu kredi kampanyası kapsamında çok acil paraya ihtiyaç duyan banka müşterilerine anında 5 bin lira verildiği belirtildi. Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,69 faiz oranı ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle 10 ay vadeli kredimizdir.”

FAİZ ORANLARI VE GERİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

5 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,69 oluyor ve tahsis ücretli olacağı vurgulandı. Bunun yanı sıra geri ödemeler için seçenekler şöyle belirtildi:

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME

Kredi başvurularının sadece Halkbank şubeleri üzerinden yapılacağı belirtildi ve örnek ödeme kapsamında 5 bin lira kredi 10 ay vade ve 26,25 lira tahsis ücreti ile faiz oranı yüzde 1,69 faiz oranı doğrultusunda aylık ödeme 557 lira oluyor. Örnek ödeme açıklamaları ise şöyle oldu:

Yıllık maliyet oranı,faiz,tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır.

Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

(*) Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 5.000 TL 10 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için 10 aylık sigorta primi 13,17 TL’ dir.

Halkbank, gerektiğinde kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.