Ekonomi

Çok acil nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank müjdeyi verdi!

2012 tarihinde QNB Finansbank tarafından kurulan enpara.com nakit ihtiyacı olan vatandaşlar sevindirecek olan haberi verdi. Buna göre banka kısa dönemli nakit sıkışıklıkları için müşterilerine kredi verecek. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Nakde sıkıştığınızda kısa dönemli destek Ekpara’dan!” ifadeleri kullanıldı. Peki verilen kredinin özellikler nelerdir? İşte cevabı…

Corona virüsü salgını sırasında çok acil nakit ihtiyacı olanlar için enpara.com müjdeyi verdi. Banka Vadesiz TL hesabına bağlı olarak kısa vadeli kredi veriliyor. Banka konuya ilişkin açıklamasında, “Ekpara, Vadesiz TL hesabınıza bağlı olarak çalışan bir kredi limitidir ve kısa dönemli nakit sıkışıklıklarınızda yanınızda olur.” İfadelerini kullandı.

Ekpara kredi özellikleri

Vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye olmadığı durumlarda, Ekpara limitinizi kullanarak ödemelerinizi ve transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ekpara kullanabilmeniz için Enpara.com’un size bir Ekpara limiti teklif etmesi gerekir. Belirlenen limit onayınıza sunulur ve onayladığınız anda Vadesiz TL hesabınıza tanımlanır.

Ekpara’nızı kullanmanız durumunda kullandığınız süre boyunca bir faiz borcunuz oluşur. Bu borç kullandığınız Ekpara tutarına, kullandığınız süre boyunca, ilan edilen Ekpara faiz oranının uygulanması yoluyla hesaplanır. Vadesiz TL hesabınıza kullandığınız Ekpara tutarı kadar para yatırmanız durumunda Ekpara’nız faiz borcu yaratmayı durdurur.

Ekpara’nın faiz borcu ve vergileri bir sonraki ayın ilk iş günü hesabınıza yansıtılır ve 1 ay içinde ödenmesi gerekir. Eğer Vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye varsa bu borçlar hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak ödenir.

Ekpara kullandığınız her gün için faiz borcu oluşacağından uzun dönemli kredi ihtiyaçlarınız için Ekpara kullanmamanızı öneririz.

Ekpara’nızı kullanmanız durumunda faiz ve vergileri dışında herhangi bir masraf ya da komisyon ödemezsiniz.
Ekpara limitinizi dilediğiniz zaman düşürebilir veya tüm borcunuzu ödedikten sonra tamamıyla kapatabilirsiniz.
Güncel Ekpara faiz oranı aylık %1,89’dur.

Ekpara kullanımınız ile ilgili detaylar her ay e-posta adresinize ücretsiz olarak yollanan Vadesiz TL hesap özetinizde belirtilir.