Gündem

Çocuk sahibi vatandaşlar dikkat: Belediye duyurdu, 15 Haziran’a kadar başvurmanız gerekiyor!

Belediyeler çocuklar ve çocuk sahibi aileler için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kapsamda bir belediye çocuğu olan aileler için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, Çocuk Etkinlik Merkezleri için ön kayıt sürecinin başladığı bildirildi. Ailelerin kayıt işlemlerini Çocuk Etkinlik Merkezleri için ön kayıt süreci yaptırması gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara duyuruda bulundu. Belediye Çocuk Etkinlik Merkezleri için ön kayıt sürecinin başladığını bildirdi. Çocuk sahibi ailelerin 15 Haziran 2022 tarihine kadar“https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak ön kayıt işlemlerini yaptırması gerekiyor.

Etkinlik merkezlerinde uzman personeller bulunuyor

Etkinlik merkezlerinde grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel görev alacak. Ayrıca, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programının uygulandığı merkezler, 07.30-18.00 saatleri arasında açık olacak. Çocukların yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhanenin bulunduğu Çocuk Etkinlik Merkezlerinin adres ve kontenjan bilgileri şöyle:

Altındağ, Akyurt, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle’de bulunan 17 Çocuk Etkinlik Merkezi’nden bin 185 çocuk faydalanacak.
Çocuk etkinlik merkezlerinde 15 Ağustos 2022-15 Temmuz 2023 tarihlerini kapsayan dönem için kontenjan fazlası başvurular olması halinde ise kura çekilişi gerçekleştirilecek.