Ekonomi

Citroen araba almak isteyenlere 20 bin TL nakit alım desteği!

Bu sene corona virüsü salgını sonrası bankalar taşıt kampanyalarını duyurmuştu. Araba şirketleri de salgın döneminde çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Bu kapsamda açıklama yapan Citroen araba almak isteyenlere 20 bin TL nakit alım desteği sunulduğunu duyurdu.

2020 yılı içerisinde araba almak isteyenlere Citroen güzel haberi verdi. Citroen yıl sonuna kadar düzenlediği kampanyaları açıkladı. Kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin başvuru işlemlerini vakit kaybetmeden gerçekleştirmeleri gerekiyor.

C5 Aircross SUV modelinde 120.000 TL 30 ay 0,99% faiz kampanyası veya 20.000 TL nakit alım desteği sunulmaktadır. C5 Aircross SUV 1.2 Live Puretech modelinde finans kampanyası bulunmamaktadır. Berlingo Kombi modelinde 60.000 TL 18 Ay 0% faiz kampanyası veya 4.000 TL nakit indirim desteği bulunmaktadır. Finans kampanyaları belirli model ve versiyonlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Finans kampanyası ve fiyatlar 2020 model yılı Citroën modellerinde 30.11.2020 tarihine kadar tüm Citroën Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Diğer kampanyalar

31/12/2020 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 60.000 TL 18 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.

31/12/2020 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0,99 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 120.000 TL 30 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.

31/12/2020 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0,99 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 100.000 TL 25 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir