Aydın Haberleri

Çifti düğün yolunda ölüm ayırdı!

Aydın'da kına gecesi yaptıktan sonra Cuma günü yapmayı planladıkları düğünleri için Bursa'ya dönen genç çifti ölüm ayırdı.

İzmir Yolu Caddesi Göçmen Konutları mevkisinde tırın altına giren araçta damat yaşamını yitirdi, gelin ise ağır yaralı.

Mutlu günlerine giderken ölüm genç çifti ayırdı. Mutlu Varol (32) ve Seren Taşdemir (25) düğün hazırlıklarını tamamladı. Ardından Aydın’a kına yapmaya giden çift, Cuma günü Bursa’da yapmayı planladıkları düğün için dönüş yoluna geçti. Bursa’da bekçilik yapan Varol kontrolündeki 16 LTN 23 plakalı hafif ticari araç, N.E. kontrolündeki 35 NNV 50 idaresindeki tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle parçalanan araçta bulunan Mutlu Varol, olay yerinde hayatını kaybetti. Varol’un yanında yolcu konumunda bulunan nişanlısı Seren Taşdemir ağır yaralanırken, arka koltukta bulunan Gaye Taşdemir(22) ve Bircan Taşdemir(42) de yaralandı.

DAMAT ÖLDÜ GELİNİN DURUMU AĞIR

İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, itfaiye ekipleri araçta sıkışan Seren Taşdemir’i kurtardı. Sağlık ekipleri Mutlu Varol’un direksiyon başında hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer 3 yaralı çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Seren Taşdemir’in durumunun ağır olduğu öğrenildi