GündemPolitika

CHP’de bir koronavirüs vakası daha!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın ardından CHP’de bir koronavirüs (Covid-19) vakası daha çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bir koronavirüs (Covid-19) vakası daha çıktı. CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Habertürk’ün haberine göre; yaklaşık 10 yıldır CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak görev yapan Recep Cengiz’in Koronavirüs testi pozitif çıktı. Cengiz’in genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

CHP GENEL MERKEZİNDE 4. KORONAVİRÜS VAKASI

Recep Cengiz ile beraber CHP Genel Merkezinde son bir haftada koronavirüs testi pozitif çıkan sayısı dört oldu. Pazar günü, Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Onursal Adıgüzel, dün yine MYK üyesi ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, saatler sonrasında ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELER ERTELENDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerin tek tek koronavirüse yakalanmasının ardından partideki yüz yüze görüşmeler ertelenirken, partide merkezinde bulunan herkesin ve çevrelerin koronavirüs testi yaptırdığı öğrenildi.