Magazin

Ceyda Düvenci, sunduğu programda göz yaşlarına boğuldu: Duygusal anlar yaşayan oyuncuyu, meslektaşı Serkan Altunorak teselli etti!

Bu yazın başında NTV’de Bambaşka Sohbetler isimli bir program sunmaya başlayan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yeni programı sayesinde uzun bir süre sonra ekran önüne çıktı. Özel hayatı ile gündemde olan, meslektaşı Bülent Şakrak ve çocukları ile sürdürdüğü mutlu yaşantısı ile örnek teşkil eden güzel oyuncu Ceyda Düvenci, hafta içi her akşam ünlü bir konuğunu masasında ağırlamaya başladı.

Programına gelen ünlü konuklara çeşitli sorular yönelterek programda bir nevi psikolojik bir bölümün de olmasını sağlayan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde kendi programında soru soran değil soru cevaplayan taraf oldu. Meslektaşından gelen soru karşısında duygusal anlar yaşayan güzel oyuncu, gözyaşlarına hakim olamadı.

YENİ PROGRAMININ KONUĞU SERKAN ALTUNORAK OLDU!

Uzun süredir sanat camiası içerisinde yer alan ancak bir süredir ekran önünde iş yapmaya ara veren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz aylarda NTV yönetimi ile el sıkışarak Bambaşka Sohbetler isimli yeni bir programın sunuculuğunu üstlendi. Format gereği her akşam farklı bir konuk ağırlayan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde de meslektaşı Serkan Altunorak’ı konuk etti.

CEYDA DÜVENCİ’YE SORU SORDU!

Programın formatı gereği davet etmiş olduğu konuklarına farklı alanlarda sorular yönelten Ceyda Düvenci, Serkan Altunorak’ın katıldığı programda kısa bir süreliğine soru soran değil soru cevaplayan tarafa geçti. Altunorak Ceyda Düvenci’ye geçmişte gitmek istediği bir anı ve geleceğe dair görmek isteği bir anı sordu.

DÜVENCİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Geçmişte gittiği an sorusuna Serebral Palsi tanısı konan kızı Melisa’yı düşürme tehlikesinin olduğu anlara dönmek şeklinde yanıt veren Ceyda Düvenci, gelecekte görmek istediği anın da kızının 40’lı yaşları olduğunu söyledi. “Melisa 40 yaşında iken ben olmam herhalde” diyerek duygusal anlar yaşayan Düvenci’yi, meslektaşı Serkan Altunorak teselli etti.