İzmir Haberleri

Çeşme’de soygun! Fiyatlar yok artık dedirtti!

Pahalılığı ve skandallarıyla gündemden düşmeyen Çeşme'den bugün skandal bir haber daha geldi.

Ortalamadan iki kat pahalıya sunduğu hizmetlerle gündemden düşmeyen Çeşme’de bulunan bir mekanda müşterilerden istenen para pes dedirtti. Çeşme Alaçatı’da bulunan bir mekanda sipariş edilen karpuzdan 100 TL istendi.

Daha önce de aynı bölgede bulunan beach ve restoranların pahalılığı sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulan Alaçatı, fiyatların pahalılığıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çeşme Alaçatı’daki bir mekanda yemek yiyen tatilciler, istenen fiyatların çok yüksek olduğunu öne sürerek sosyal medyada yedikleri yemeğin fişini paylaştı. Sosyal medyada bu paylaşımı gören diğer kullanıcılar fiyatların pahalılığı karşısında şoka uğradı.

Ünlülerin de tercih ettiği bilinen mekanda diğer yiyecek ve içecek fiyatlarının da pahalılığı göze çarptı. Adisyonda kolaya 28 TL, Türk kahvesine 26 TL, çipuraya 355 TL, çaya 18 TL, küçük suya ise 23 TL yazıldığı görüldü.

Sosyal medya kullanıcıları fiyatları görünce; “Karpuzu Diyarbakır’dan getirttilerse otobüs parasını almışlardır”, “Sanırım balık yerine balina yemişler”, “Çayı kahveyi hesaba yazan mekan kalitesizdir” gibi yorumlarda bulundu.