EkonomiGenel

CepteTeb’lilere Güzel Haber! Market Ve Akaryakıt Alışverişlerinde…

TEB bankası bayramda market ve akaryakıt alışverişi yapacak vatandaş için yeni bir kampanya düzenledi. 2-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ‘ya cepteteb üzerinden katılım olacak. Market ve akaryakıt kampanyasında her 500 TL’lik alışverişe 50 TL indirim yapacak olan TEB ‘in bu açıklaması vatandaşın yüzünü güldürdü. İşte kampanyanın detayları…

Cepteteb’ li olanlar için TEB yeni bir kampanya başlattı. Bayram ayına özel market ve akaryakıtta yapacağınız her 500 TL alışverişinize 50 TL ‘ye kadar indirim yapılacak. 2-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirim 8 Ağustos 2021 tarihinde hesabınıza yansıyacak.  En önemli detay ise cepteteb sahibi olmanız ve kampanya döneminde kartınızın kullanıma açık olması gerekiyor.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. Kampanya yurtiçinde ve kartla yapacağınız alışverişte geçerli olacak. Her müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilecek. Ayrıca bu kampanyaya internetten yapacağınız alışverişlerde dahil olacak.