Gündem

CEPTETEB’İN süper kampanyası başladı: otel ve uçak biletlerinde yüzde 10; araç kiralamalarında yüzde 15 indirim yapılacak! Son gün 9 Ekim!

TEB’in dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB hizmetlerinden biri olarak son zamanlarda öne çıkan CEPTETEB Süper, müşterilerine özel avantajlar oluşturmaya başladı. CEPTETEB Süper aracılığıyla günlük araç kiralamalarında yüzde 15 indirim sunan banka, CEPTETEB SÜPER ile alınacak tüm uçak biletlerinde ve online ödemeli otel rezervasyonlarında net yüzde 10 indirim fırsatı sunacağını açıkladı. Öte yandan CEPTETEB Süper ile alışveriş yapmak için CEPTETEB Mobil Bankacılık Sistemi içerisinde bulunan ‘Cüzdan’ sekmesinin kullanılması gerektiği öğrenildi. Ayrıca kampanyanın 9 Eylül 2022 tarihinden 9 Ekim 2022 tarihine kadar TEB ve CEPTETEB markalı tüm banka kartları ve kredi kartları ile yapılan harcamalarda geçerli olacağı duyuruldu.

UÇAK BİLETİ VE OTEL REZARVASYONLARINDA YÜZDE 10 İNDİRİM

CEPTETEB Süper kampanyası kapsamında Turna ile işbirliğine giden CEPTETEB, Cüzdan sekmesinden listelenecek olan uçak biletlerinin 2 bin TL’ye kadar olanlar için yüzde 10; 2 bin TL ve üzerinde olanlar için ise, maksimum 200 TL indirimli olarak listeleneceğini duyurdu. Yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak biletlerinde geçerli olan bu kampanya kapsamında tek yön veya gidiş ile dönüş uçak biletlerinde toplam bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacağı açıklandı. Öte yandan otel rezervasyonları indirimleri için Otelz ile işbirliğine giden CEPTETEB, tüm online ödemeli otel rezervasyonlarında geçerli olan yüzde 10 indirimin Cüzdan sekmesinden listelenecek olan otel fiyatlarına doğrudan yansıtılacağını açıkladı.

GÜNLÜK ARAÇ KİRALAMALARDA YÜZDE 15 İNDİRİM

Kampanya kapsamında Yolcu360 ile işbirliğine giden CEPTETEB, indirimin 1 ila 29 gün arası yurtdışı ve yurtiçi günlük araç kiralamalarında geçerli olacağını açıkladı. Uzun dönem kiralamaları kapsamayacak olan bu kampanya için yüzde 15’lik indirimin günlük net araç kiralama fiyatları üzerinden indirimli olarak hesaplanacağını belirten CEPTETEB, araç kiralama ücreti dışında yapılan depozito, sigorta, muadil araç, drop, farklı yerde bırakma ücreti gibi ödemelerin kampanya dışında olduğunu belirtti. Öte yandan CEPTETEB, araç kiralama kampanyası için 21 yaş ve 1 yıllık ehliyet şartı koydu.