Ekonomi

Cep telefonu, tablet, laptop almak isteyenler için banka duyurdu!

Cep telefonu, tablet, laptop almak isteyen ancak paraya ihtiyacı olan bir çok vatandaşı sevindirecek bir açıklama geldi. Garanti BBVA cep telefonu, tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere online alışverişlerde kullanılabilecek kredisini açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Anlaşmalı firmalardan yapacağınız alışverişlerinizde ister internetten, ister de mağazadan anında kredinizi kullanabilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.
Bu sene elektronik alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası kredi duyurusunda bulundu. Banka, 750 TL ile 15.000 TL arasındaki alışverişler için yapılan başvurularda 36 aya varan taksit imkânı sağladığını bildirdi.
Garanti Bankası kredi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Alışveriş sırasında ihtiyaçlarınızı ertelemeden anında kullanabileceğiniz krediler Garanti BBVA’da! Anlaşmalı firmalardan yapacağınız alışverişlerinizde ister internetten, ister de mağazadan anında kredinizi kullanabilirsiniz.

E-ticaret sitelerinden yaptığınız alışverişlerde istediğiniz ürünleri Alışveriş Kredisi ile kolayca satın alabilirsiniz. Uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanlarıyla alışverişlerinizi ertelemeyin, hayalinizdeki ürüne tam da istediğiniz anda sahip olun.

Hızlı Kredi Süreciyle Evrak İşleriyle Uğraşmayın

Alışveriş Kredisi, anlaşmalı firmalardan satın alacağınız akıllı telefon (cep telefonu), tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere her türlü ürün için uygun şartlarla hızlı çözümler sunuyor. 750 TL ile 15.000 TL arasındaki alışverişlerinizde (Firma özelinde limitler değişkenlik gösterebilmektedir.) saniyeler içerisinde kredi başvurusu işleminizi gerçekleştirebilir, hayalinizdeki ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Üstelik 36 aya varan taksit imkânı ve uygun faiz oranları da Alışveriş Kredisi ile sizleri bekliyor.

Öncelikli İhtiyaçlarınız İçin Uygun Kredi

Akıllı telefon veya laptop gibi elektronik cihazlar günümüzde lüks tüketimden çok öncelikli ihtiyaç halini almış durumda. Gündelik yaşamda ve iş hayatında her an ihtiyaç duyduğumuz bu ürünleri satın almak için Alışveriş Kredisi, her bütçeye uygun kredi çözümlerini sunuyor. Üstelik cep telefonu veya akıllı telefon gibi ürünlerde sunulan taksit imkanları bu ürünlerdeki peşin ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Yalnızca birkaç kolay adımla kredi başvurusu işlemlerinin yapılabildiği Alışveriş Kredisi, bankaya gitmeye gerek kalmadan evinizin konforunda alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Anlaşmalı Firmalar:

Genpa.com.tr
Gittigidiyor.com
hepsiburada.com
incehesap.com
n11.com
mediamarkt.com.tr
generalmobile.com/tr
shop.samsung.com/tr
vatanbilgisayar.com.tr