Magazin

Cem Yılmaz Defne Samyeli’yi tamamıyla sildi!

Cem Yılmaz'ın kendisini Serenay Sarıkaya ile aldattığını söyleyerek günlerdir konuşulan Defne Samyeli, dün akşam Nişantaşı'nda sohbet ettiği muhabirlerden Yılmaz'ın kendisini takipten çıkardığını öğrenince şoke oldu. 

Dün akşam Nişantaşı’ndaki bir mekandan çıkarken aracında görüntülenen Defne Samyeli, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Samyeli muhabirin “Cem Bey sizi takipten çıktı siz hala takip ediyorsunuz?” sorusuyla afalladı. Bir an ne diyeceğini bilemeyen Samyeli, “Öyle mi benim haberim yok. Bu konuları konuşmak istemiyorum” dedi.

KAMERAMANIN AYAĞINI EZMİŞTİ
Geçtiğimiz gün yine Nişantaşı’nda görüntülenen Defne Samyeli, ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili sorular karşısında panik yaşamıştı. Aracıyla muhabirlerin yanından uzaklaşmak isteyen Samyeli, panik yapınca kameramanın ayağını ezmişti.

NE OLMUŞTU?
Uzun bir süredir Cem Yılmaz’la aşk yaşayan Defne Samyeli, geçtiğimiz sene Kasım ayında ilişkisini noktalamıştı. Cem Yılmaz tarafından ihanete uğradığını doğrulayan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşamaya başladığını öğrendikten sonra yaptığı açıklama şunları söylemişti: “Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün” demişti. Eski sevgilisi Defne Samyeli’nin ihaneti kabul ederek “Konduramadım” demesi üzerine konuşan Cem Yılmaz, “Hiç bir şey söylemeyeceğim. Hiç gönderme yapmadım” dedi.