Gündem

Cem Uzan siyasete geri dönüyor! Genç Parti hazırlanıyor!

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu'dan alınan bilgilere göre Genç Parti, teşkilatlarını kurarak seçime girme hakkını kazanmak için 21 Mart cumartesi günü Ankara'da Genel Kurul toplantısını yapacak. Cem Uzan ise toplantıya canlı bağlantıyla Fransa'dan katılacak.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu’dan alınan bilgilere göre Genç Parti, teşkilatlarını kurarak seçime girme hakkını kazanmak için çalışmalara başladı.  Genç Parti, 21 Mart cumartesi günü Ankara’da Genel Kurul toplantısını yapacak.

“YENİDEN YARGILANMA HAKKI”
Kurulduğu yıl girdiği 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 7,25 oranında oy alan Genç Parti, yeniden dönüşe hazırlanıyor. Hakkında açılan davalar ve sahibi olduğu şirketler ile medya kuruluşlarına el koyulduğu için Fransa’da yaşayan Cem Uzan, “yeniden yargılanma hakkı” için yasal başvurularını yapmıştı.

GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAK
Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu’nun duyurduğuna göre, Genç Parti, 50 ilde ve bu illerin 300 ilçesinde teşkilatlarını kurarak seçime girme hakkını kazanmak için 21 Mart cumartesi günü Ankara’da Green Park otelde saat 13.00’de Genel Kurul toplantısını yapacak.

CEM UZAN FRANSA’DAN BAĞLANACAK
Genel kurula canlı yayın ile bağlanacak olan Cem Uzan’ın, yaklaşık 30-40 dakika süren bir konuşma yaparak yıllar sonra kurucusu olduğu Genç Parti aracılığıyla yeniden siyasi bir konuşma yapacağı bilgisini veren Uğurluoğlu, Uzan’ın çok çarpıcı siyasi açıklamalar yapacağını ve Genç Parti ile siyaset sahnesinde aktif bir rol üsteleneceğini de vurguladı.

Toplantıda, Genel Başkan ve yetkili kurulların da seçiminin yapılacağı bilgisi verildi.