EkonomiGündem

Cebinde İş Bankası kartı olanlara duyuru: 200 TL yatacak!

İş Bankası tarafından açıklama yapıldı. Banka, başlattığı kampanyasının detaylarını müşterilerine duyurdu. Buna göre, İş Bankası kredi kartı onaylananların tek seferde gerçekleştirdiği ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL maxipuan kazanacak.

İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi nasıl olunur?

• NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.

• Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.

• Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu* telefonunuza taratın.

• Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.

• Ardından “Müşteri Temsilcisine Bağlan” butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.

• Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun.

• Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.

*NFC özelliği iPhone 7 ve üzeri modellerde bulunmaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için IOS 13 ve üzeri sürüm gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda NFC özelliğinin bulunması yeterlidir.

** NFC özelliğine sahip olmayan cep telefonları üzerinden İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklayarak başvuru formu doldurabilir, müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında başka bir banka hesabınızdan Bankamız “İş Bankası” hesabına (TR38 0006 4000 0011 2990 6972 14 nolu IBAN’a) 1 TL para transferi yaparak kimliğinizi doğrulayıp, hesap açılışınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bankamıza aktardığınız tutar, yeni açılacak hesabınıza aktarılacaktır.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve İş Bankası Ticari Kredi Kartları

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI

• Kampanyadan 1 Mayıs-31 Aralık 2021 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

• Kampanya kapsamında 31 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kredi kartı ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.

• Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

• Aidatsız kredi kartı başvuruları ve aidatsız İş Bankası kredi kartları ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.