EkonomiGündem

Cebinde Akbank kartı olanlar dikkat: 900 TL hediye edilecek!

Akbank kart sahiplerine kampanya duyurusu yapıldı. Bankaların kampanyaları merak edilen konular arasında yer alıyor. Akbank, kampanyaya katılanların kartına 900 TL yükleneceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 1-27 Mayıs 2021 arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanlara özel, dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ınız ile 30 Nisan 2022’ye kadar yapacağınız her internet alışverişinize %2, aylık 75 TL’ye, toplam 900 TL’ye varan chip-para hediye verileceği belirtildi. 30 Nisan’a kadar kampanyaya katılan kazanacak.

Kampanya Koşulları;

Kampanya 1 Mayıs 2021 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan 1 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında ilk kez Akbank Mobil kanalından Akbank müşterisi olmuş ve müşteri edinim süreci içerisinde dijital kullanım özellikli Akbank Kart başvurusu yapmış, dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık banka kartı sahibi müşteriler yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.

Kampanya kapsamında ilgili koşulları sağlayan müşterilerin dijital kullanım özellikli bireysel asıl açık Akbank Kart’ı ile yapacakları her internet alışverişine %2, aylık 75 TL’ye, toplam 900 TL’ye varan chip-para hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında bir takvim ayı içerisinde en fazla 75 TL, toplam 900 TL’ye varan chip-para kazanabilecektir.

Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan yalnızca ilk işlem kampanyaya dahildir.

Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.

Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.

Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma değiştirme ve iptal hakkını her zaman saklı tutar.