EkonomiGündem

CarrefourSA’dan pirinç, un, şeker alacaklar dikkat: 100 TL eksik ödeyeceksiniz!

Akbank internet sitesi üzerinden CarrefourSA kampanyası başlattığını müşterilerine duyurdu. 11 Aralık tarihine kadar Akbank kartınız ile CarrefourSA’dan alışveriş yapacak vatandaşlara tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para verileceği açıklandı. 100 TL chip para kazanmak isteyen vatandaşlara CarrefourSA’ya gitmeden önce Juzdan’da Hemen katıl butonuna tıklayarak ya da “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya sms gönderebilerek kampanyadan faydalanabilecekleri bildirildi.

Kampanya detayları ile ilgili açıklama yapıldı. Kampanyaya katılmadan önce atılacak olan adımları attığınızda 100 TL chip para kartınıza yükleneceği bildirildi.

100 TL CHİP PARA KAZANACAKSINIZ

Akbank Kart’a özel 11 Kasım – 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL chip-para veya 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 100 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 25 Aralık 2022 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 50 TL veya 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır.

Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya kapsamında mağazalardaki harcamaların Akbank Axess POS uygulaması yüklü terminalinden yapılması gerekmektedir. Chippin kasaları ya da uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.