EkonomiGündem

CarrefourSA duyurdu: Alışveriş yapacaklar dikkat!

Akbank internet sitesi üzerinden CarrefourSA’dan alışveriş yapacak vatandaşlara özel kampanya başlattığını duyurdu. Akbank’tan alınan bilgilere göre CarrefourSA’dan alışveriş yapacak olan vatandaşlara indirim kodu verileceği bildirildi.

Kampanya detayları

Akbank Mobil’e özel 12 Nisan 2022 -12 Mayıs 2022 tarihleri arasında alacağın indirim kodu ile Carrefoursa.com web sitesi veya mobil uygulamasından yapacağınız alışverişlerde geçerli 30 TL indirim sunulacaktır.
Online indirim kodu almak için Akbank Mobil’de yer alan kampanyalar alanındaki Carrefoursa kampanya sayfasına gidilmeli ve kişiye özel online indirim kodu alınmalı, bu kod Carrefoursa web sitesi veya mobil uygulamasından yapılan alışveriş sırasında “Kurumsal Kart” alanına girilerek indirimin yansıdığı görülmelidir.
Carrefoursa.com web sitesi veya mobil uygulamasından online alışveriş alt limiti 75 TL’dir. Kodun geçerli olması için minimum 75 TL alışveriş yapılmalıdır.
Kampanya kapsamında Akbank Mobil’den alınacak online kodlar kişiye özeldir ve talep edilirse parça parça kullanılabilir.
Akbank Mobil’den kampanya döneminde alınan online indirim kodunun son kullanma tarihi: 07.12.2022’dir.
Kampanya kapsamında verilecek online indirim kodları sınırlı sayıdadır. Akbank Mobil’den online indirim kodu alan müşterilerimiz banka tarafından belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.
Online indirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
Kartlar, marketlerde satılan hediye kart ve dijital kart, altın alımlarında ve GSM TL yüklemelerinde geçerli değildir. (Hediye kartlar; 50 TL, 100 TL, 150 TL, 200 TL, 250 TL miktarlarda olan hediye kartlardır. Digital kartlar; Google Play, Apple Store, Amazon, Digitürk, Fortnite, Itunes, League of Legends, Microsoft, Netflix, Türk Telecom, Vodafone, Xbox. vb)
Akbank T.A.Ş. ve Carrefoursa, gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.