Magazin

Çapkın komedyen Mehmet Ali Erbil durulmuyor: Yalnızlık Allah’a mahsus, neden olmasın!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Mehmet Ali Erbil, şimdilerde geçirdiği rahatsızlıkların etkilerini ortadan kaldırmak amacı ile sıkı bir diyet programı altında tedavi görüyor. Önceki aylarda yürüyemeyen ancak sonrasında gördüğü tedaviler sonrasında sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, gecelerde de görüntülenmeye başladı.

Sivri dili, bel altı esprileri ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, ilerleyen yaşına rağmen formundan ödün vermiyor. Fiziki olarak eski hareketliliğinde olmasa da zihinsel olarak eskisinden çok daha iyi olduğu görülen Erbil, geçtiğimiz akşam bir restoran çıkışında görüntülendi. Daha önceden arkadaşı olduğu bilinen ve henüz magazin basınına hiç görüntü vermemiş olan iki hanımefendi ile görüntülenen Erbil, magazin muhabirlerinin sorularına yanıt verdi. Erbil’in evlilik sorusuna verdiği yanıt, herkesi şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil’den Evlilik Sorusuna Yanıt!

Geçtiğimiz gece bir restoranda iki güzel ile yemek yiyen ve mekân çıkışı magazin muhabirleri tarafından görüntülenen komedyen Mehmet Ali Erbil, kendisine yöneltilen soruları ayaküstü yanıtladı. Erbil kendisine yöneltilen “yeniden evlenir misiniz?” sorusuna, “neden olmasın, yalnızlık Allah’a mensup” cevabını vererek şaşkınlık yarattı. Aşkın kimyasal bir durum olduğunu belirten ünlü komedyen, hayat arkadaşının çok önemli bir konu olduğunu ifade etti.

Yanındaki Güzele Pasta Yedirdi!

Beraber yediği iki güzelden biri Erbil’in arkadaşlarından birisi olarak bilinirken, diğer güzelin kim olduğu merak konusu oldu. Ünlü komedyenin, tanınmayan güzele elleri ile pasta yedirmesi ise olay oldu. Mehmet Ali Erbil, arkadaşının kendisinin güzellik uzmanı olduğunu belirtti.

“Z Kuşağını İyice Araştırmak Lazım!”

Daha önce taciz iddiaları ile gündeme geldiği Ece Ronay yüzünden zor günler geçirmiş olan Erbil, bir daha Z kuşağı ile iş yapmadan önce iyice bir araştırma yapacağını ifade etti.